تاریخ : سه شنبه 03 مهر - فارسی | En
سیزدهمین همایش ملی علوم و مهندسی آبخیزداری و سومین همایش ملی صیانت از منابع طبیعی و محیط زیست برگزار می شود

سیزدهمین همایش ملی علوم و مهندسی آبخیزداری و سومین همایش ملی صیانت از منابع طبیعی و محیط زیست با محوریت آبخیزداری و صیانت از منابع طبیعی و محیط زیست، ۱۰ لغایت ۱۱ مهر ماه ۱۳۹۷ توسط دانشگاه محقق اردبیلی  و همکاری انجمن آبخیزداری ایران برگزار می شود.

با توجه به اینکه این همایش به صورت رسمی برگزار می گردد، کلیه مقالات این کنفرانس در پایگاه سیویلیکا و  ISC و کنسرسیوم محتوای ملی نمایه خواهد شد و شما می توانید با اطمینان کامل، مقالات خود را در این همایش ارائه نموده و از امتیازات علمی ارائه مقاله کنفرانس با دریافت گواهی کنفرانس استفاده نمایید.

علاقمندان تا ۲۰شهریور ماه فرصت دارند اصل مقالات خود را به دبیرخانه ارسال نموده و جهت ثبت نام نیز اقدام نمایند.

محورهای همایش:

خدمات بوم‌سازگان آبخیزها، سلامت و پایداری آبخیز، مدیریت حوزه‌های آبخیز رودخانه‌های مرزی، ابزارها و رویکردهای مدیریت منابع مشترک حوزه‌های آبخیز، مقیاس‌های ملی و فراملی در مدیریت جامع منابع آبخیز، تجارب ملی و منطقه‌ای ارتقای اقتصادی-اجتماعی و معیشت‌های جایگزین، پویایی، اصلاح و احیاء بوم‌سازگان‌های جنگلی و مرتعی، الگوهای ارزیابی و کاهش آلودگی منابع (آب، خاک و هوا)، مدیریت و کاربرد منابع لیگنوسلولزی، فناوری‌های نوین مکانی در منابع طبیعی و محیط زیست، قوانین و مسائل حقوقی حفظ منابع طبیعی و محیط زیست و پایش، پیش‌بینی و مدل‌سازی چالش‌های منابع طبیعی و محیط زیست.

تلفن دبیرخانه: ۰۴۵۳۱۵۰۵۱۵۹ -۰۹۱۴۴۸۱۵۷۴۳
فکس دبیرخانه: ۰۴۵۳۳۵۱۲۲۰۴