تاریخ : چهارشنبه 23 آبان - فارسی | En
اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور درباره تاریخ و زمان اعلام نتایج نهایی آزمون سراسری سال ۱۳۹۷

سازمان سنجش آموزش کشور طی اطلاعیه ای اعلام کرد: نتایج نهایی آزمون در دوره‌های روزانه، نوبت دوم، پیام‌نور، غیرانتفاعی، پردیس خودگردان، ظرفیت مازاد و دانشگاه فرهنگیان از ساعت ۱۸ امروز سه شنبه ۲۰ شهریور ماه در سایت سازمان به نشانی www.sanjesh.org قرار خواهد گرفت.

در این اطلاعیه عنوان شده است: از داوطلبانی که در ردیف پذیرفته‌شدگان نهایی این آزمون قرار می‌گیرند دعوت می‌شود با توجه به مندرجات اطلاعیه‌ای که در این خصوص به همراه اسامی پذیرفته‌شدگان منتشر خواهد شد ضمن مراجعه به پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی ذیربط و کسب اطلاع از برنامه زمانی و مدارک مورد نیاز در زمان مقرر برای ثبت‌نام به مؤسسه محل قبولی خود مراجعه نمایند.