تاریخ : سه شنبه 24 مهر - فارسی | En
فراخوان مسابقه خاطره نویسی ویژه دانشجویان جدیدالورود و اطلاعیه ثبت نام دوره‌های زبان انگلیسی

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه طی اطلاعیه ای اقدام به فراخوان مسابقه خاطره نویسی ویژه دانشجویان جدیدالورود کرد.

در این اطلاعیه آمده است: این مسابقه با عنوان مسابقه خاطره نویسی ویژه دانشجویان جدیدالورود برای اولین روزهای دانشجویی می باشد و علاقمندان تا ۳۰ مهرماه سالجاری فرصت دارند خاطرات خود را به دفتر کانون‌های فرهنگی و هنری واقع در ساختمان این معاونت تحویل دهند.

شایان ذکر است: به ۵ اثر برتر جوایزی اهدا می شود و آثار برتر به نام پدید آورندگان در ویژه نامه ای چاپ و منتشر می شود.

همچنین این معاونت اقدام به برگزاری دوره‌های آموزشی زبان انگلیسی نموده است.

براین اساس کلاس آمادگی آزمون MSRT ( مخصوص داوطلبان آزمون دکتری و آزمون زبان انگلیسی تولیمو) از ۲۳ مهرماه طی روزهای شنبه، دوشنبه و چهارشنبه از ساعت ۱۵ الی ۱۶:۳۰ و ساعت ۱۶:۳۰ الی ۱۷:۴۵ برگزار می شود.

همچنین آموزش پیشرفته مکالمه زبان انگلیسی همراه با مصاحبه از ۲۲ مهرماه طی روزهای یکشنبه و سه شنبه از ساعت ۱۵ لغایت ۱۶:۳۰ و کلاس آمادگی آزمون IELTS همراه با مصاحبه از ۲۲ مهرماه در روزهای یکشنبه و سه شنبه از ساعت ۱۶:۳۰ لغایت ۱۸ برگزار خواهد شد.

گفتنی است: ساعت ۱۴ روز ۲۱ مهرماه تاریخ مصاحبه IELTS اعلام شده است.

علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام به معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه مراجعه نمایند.