تاریخ : سه شنبه 24 مهر - فارسی | En
امضای تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان و دانشگاه آنتورپ بلژیک

در راستای همکاری‌های مشترک علمی، آموزشی و پژوهشی، تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان و دانشگاه آنتورپ بلژیک به امضاء رسید.

مدیرگروه ترویج و آموزش کشاورزی دانشگاه با اعلام این خبر گفت: این تفاهم‌نامه که به امضاء دکتر نجفی نژاد رییس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان و پروفسور ون پاستل به نمایندگی از دانشگاه آنتورپ بلژیک رسید به مسائلی مانند تبادل دانشجو و استاد، اجرای طرح‌های پژوهشی مشترک، ارائه تسهیلات برای انجام فرصت مطالعاتی، ارائه دروس آموزشی مشترک و… را دربرمی گیرد.

دکتر غلامحسین عبدا… زاده افزود: مدت این تفاهم‌نامه پنج سال خواهد بود و در صورت موافقت دو طرف، تمدید خواهد شد.