تاریخ : سه شنبه 24 مهر - فارسی | En
با حضور دکتر نجفی نژاد؛ نمایشگاه میعاد مهر در دانشگاه افتتاح شد

نمایشگاه میعاد مهر ویژه دانشجویان جدیدالورد دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، با حضور رییس دانشگاه و جمعی از مدیران و اعضای هیأت علمی در محوطه مسجدالنبی(ص) افتتاح شد.

رییس دانشگاه در این مراسم گفت: دانشگاه محیط تعالی و گسترش مرزهای دانش و ارزش‌های اجتماعی است، محیطی که در آن دانشجویان با کسب مهارتهای لازم و افزایش علم آموزی و ارتقای فرهنگی و اجتماعی برای حضور در اجتماع و خدمت به جامعه آماده می شوند.

دکتر نجفی نژاد خاطرنشان کرد: کشور ما به عنوان کشوری که بخش قابل توجهی از جمعیت آن را جوانان تشکیل می‌دهد، لازم است جوانان و به ویژه دانشگاهیان خود را به ابزارهای دانش، بینش و مهارت، مجهز نمایند تا بتوانند زمینه ساز پیشرفت کشور باشند.

وی در پایان از دانشجویان ترم‌های بالاتر خواست تا دانشجویان جدیدالورود را جهت حضور در برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، تشویق نمایند.