تاریخ : سه شنبه 24 مهر - فارسی | En
تقدیر از دانشجویان برگزیده دانشگاه علوم علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

مراسم آغاز سال تحصیلی و تقدیر از دانشجویان برگزیده دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، امروز در سالن خلیج فارس برگزار شد.

رییس دانشگاه در این مراسم گفت: رشته‌های کشاورزی و منابع طبیعی جز رشته‌هایی هستند که همه انسانها با آن مواجه هستند و ادامه بقا در کره زمین به آشنایی و حفاظت مناسب آنها بستگی دارد.

دکتر نجفی نژاد افزود: بحران‌هایی مثل کمبود آب، سیل، تخریب محیط ریست زیست و… حاکی از آن است که برای استفاده درست و بهره برداری از منابع طبیعی نیازمند پژوهش، دانش و آموزش در این موارد هستیم.

وی خاطرنشان کرد: اشتغال به عنوان یکی از موضوعات و دغدغه های جوانان است در این راستا، اشتغال فارغ التحصیلان در سیاست‌های جدید وزارت علوم با تدبیر اشتغال کارآفرین و مهارت آموزی مطرح شده است.

وی تصریح کرد: در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در طول ترم تحصیلی برنامه‌های مختلفی در حوزه کارآفرینی تدوین شده است که دانشجویان با بهره مندی از آن می توانند برای خود و دیگران اشتغال ایجاد کرده و درآمدهای خوبی داشته باشند.

در ادامه مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه گفت: ملت ایران در سال ۵۷ کاری انجام داد که آتش غضب و خشم ظالمان هنوز ادامه دارد.

حجت الاسلام و المسلمین نامدار افزود: برای بدست آوردن تمدن نوین نیاز به پژوهش داریم و در این راه باید بتوانیم آرمان‌های خودمان و انقلاب اسلامی را حفظ کنیم.

وی یادآورشد: دانشجویان به فرموده مقام معظم رهبری باید به آرمان‌های اسلامی توجه کنند و روحیه مطالبه گری داشته باشند.

وی بیان کرد: برنامه ۱۵+۵ برای اولین بار در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان صورت رفت و هم اکنون به صورت مدل کشوری انجام می شود که دانشجویان با حضور در این برنامه از زمینه‌های مختلف جامعه آگاهی می یابند.

وی تصریح کرد: دانشجویان جدیدالورود در برنامه‌های مختلف معاونتهای دانشجویی، آموزشی، فرهنگی و اجتماعی حضور تاثیرگذار داشته باشند.

شایان ذکر است: در پایان از دانشجویان برگزیده تقدیر به عمل آمد.