تاریخ : چهارشنبه 23 آبان - فارسی | En
فراخوان دومین جشنواره ملی فناوری‌های آب(آب شور و پساب)

دومین جشنواره ملی فناوری‌های آب(آب شور و پساب)، آذر ماه ۹۷ در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود.

این جشنواره در بخش‌های فناوری( فن بازار، رویداد استارت آپی و نمایشگاه تخصصی و تولیدات)، علمی (مدیریت شوری آبهای سطحی و زیرزمینی، جنبه‌های اقتصادی- کاربردی استفاده از آبهای شود و پساب، فناوری‌های نوین با آب شور و پساب و…) و فرهنگی و هنری(جشنواره آب و زندگی و مسابقه فرهنگی، هنری و رسانه‌ای) برگزار می‌شود.

در فراخوان این جشنواره آمده است: دومین جشنواره ملی فناوری‌های آب مطابق جشنواره‌های رویش بنیاد ملی نخبگان برنامه‌ریزی شده است و علاقمندان تا ۳۰ مهرماه فرصت دارند مقالات خود را به دبیرخانه جشنواره به نشانی مشهد، میدان آزادی، پردیس دانشگاه فردوسی مشهد، دانشکده کشاورزی گروه علوم و مهندسی آب، ارسال نمایند.

علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر به نشانی اینترنتی www.wprtech.ir مراجعه نمایند.