تاریخ : چهارشنبه 23 آبان - فارسی | En
فراخوان کارگاه آموزشی موسسه تبادلات آکادمیک آلمان در تهران

دفتر همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، فراخوان کارگاه آموزشی موسسه تبادلات آکادمیک آلمان در تهران را اعلام کرد.

در این فراخوان آمده است: این کارگاه با موضوع معرفی فرصت‌های آموزشی، پژوهشی و برقراری همکاری‌های مشترک با مراکز علمی و دانشگاهی در کشور آلمان از ساعت ۱۰ لغایت ۱۲، دوشنبه هفتم آبان ماه ویژه دانشجویان در تالار خلیج فارس برگزار می‌شود.

در ادامه تاکید شده: جلسه ویژه اعضای هیأت علمی دانشگاه، ساعت ۱۴:۳۰ دوشنبه هفتم آبان ماه در سالن شهید شهریاری برگزار می‌شود.

شایان ذکر است: دانشجویان علاقمند می‌توانند جهت ثبت نام حضوری از ساعت ۸ صبح روز هفتم آبان در سالن ورودی تالار خلیج فارس، اعلام آمادگی نمایند، همچنین جهت ثبت نام غیرحضوری می‌توانند از طریق لینک evnd.co/8EvOB و یا تماس با شماره تلفن ۰۹۱۴۰۴۰۳۵۲۹ جهت حضور اعلام آمادگی نمایند.