تاریخ : چهارشنبه 13 فروردین - فارسی | En
برگزاری مراسم معارفه دانشجویان جدیدالورود رشته‌های مهندسی طبیعت و علوم و مهندسی آبخیزداری و مدیریت و کنترل بیابان

مراسم معارفه دانشجویان جدیدالورود مقاطع کارشناسی رشته‌ مهندسی طبیعت و کارشناسی ارشد و دکتری رشته‌های علوم و مهندسی آبخیزداری و مدیریت و کنترل بیابان با حضور اعضای هیأت علمی گروه‌های آبخیزداری و مدیریت مناطق بیابانی در سالن شهید چمران برگزار شد.

در این جلسه و پس از معرفی دانشجویان جدیدالورود، اساتید گروه نیز به معرفی خود، تخصص و موضوعات تحقیقاتی خود پرداختند و در خصوص اهمیت جایگاه دانش و کسب علوم جدید مطالبی را ارایه کردند.

همچنین اساتید گروه از بهره‌مندی از علم و دانش در ارتقاء به کارآفرینی به عنوان اهداف اصلی دانشگاه نسل سوم یاد کردند و به فراگیری آن از سوی دانشجویان تاکید کردند.

در ادامه این مراسم دکتر نجفی‌نژاد رییس دانشگاه به عنوان یکی از اعضای گروه آبخیزداری به معرفی امکانات و توانمندی‌های آموزشی، پژوهشی و تحقیقاتی دانشگاه اشاره کرد و خواستار ارتباط بیشتر دانشجویان تحصیلات تکمیلی با بخش‌های کارآفرینی و مرکز رشد دانشگاه شد.