تاریخ : چهارشنبه 13 فروردین - فارسی | En
برگزاری مراسم یادواره « مشق عشق» در دانشگاه

مراسم یادواره «مشق عشق»، در آستانه چهلمین بهار انقلاب اسلامی توسط کانون‌خادمین الشهداء معاونت فرهنگی و اجتماعی با همکاری نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و بسیج اساتید و به منظور پاسداشت ارزشهای دفاع مقدس با حضور اساتید و دانشجویان، در تالار خلیج فارس برگزار شد.

در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین نامدار مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ضمن خیر مقدم به حضار، به اهمیت برگزاری یادواره‌های شهدا در دانشگاه اشاره داشت.

در ادامه سردار معروفی فرمانده سپاه نینوای استان گلستان افزود: فرهنگ دفاع مقدس نشات گرفته از فرهنگ عاشورا است و نتیجه پذیرش این الگو، پیروزی و سرفرازی ملت ایران طی دوران مختلف است، لذا با هر دیدی که به دفاع مقدس و شهدا نگریسته شود مقدس و ارزشمند است.

از دیگر برنامه‌های این مراسم می­‌توان به مداحی حجت الاسلام والمسلمین کازرانی، تجلیل از خانواده‌های شهداء و پذیرایی شام اشاره کرد.