تاریخ : چهارشنبه 23 آبان - فارسی | En
بیانیه دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان به مناسبت یوم الله ۱۳ آبان

روابط عمومی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان با صدور بیانیه ای ضمن گرامیداشت یوم‌ا… سیزدهم آبان اعلام کرد: در تاریخ انقلاب اسلامی ایران، سیزدهم آبان ماه، به عنوان روز استکبار ستیزی، تداعی کننده اوج بصیرت و ایمان جوانان مومن و انقلابی اسلامی ایران است.

در این بیانیه آمده است: فرارسیدن ۱۳ آبان ماه و پیوند آن با ایام عزاداری اربعین سیدالشهداء(ع) و ماه صفر، تداعی دوباره پیام هیهات من الذله حضرت امام حسین(ع) است.

در ادامه عنوان شده: ما دانشگاهیان دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، در شرایط حساس کنونی که ابرقدرتهای ظالم و در راس آنها آمریکای جهانخوار، مدعی ایجاد تحریم‌های بیشتر اقتصادی بر دولت و مردم ایران شده‌اند و در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران، علاوه بر تلاش در راه توسعه علمی، در مراسم متمرکز ۱۳ آبان شهرستان گرگان که نمایش حماسه‌آفرینی مردم است، شرکت خواهیم کرد.

در پایان بیانیه تاکید شده است: با الگو قراردادان پیام اصلی عاشورا و عدم پذیرش هرگونه ذلت در برابر تهدیدهای خارجی و با گرامیداشت یاد حضرت امام خمینی(ره) و فداکاری‌های شهدای انقلاب اسلامی و منویات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) ضمن اعتقاد به« شعار افتخار به گذشته و امید به آینده»، اعلام می داریم که همچون گذشته در راه دفاع از ارزش‌های انقلاب، ثابت قدم خواهیم ماند.