تاریخ : شنبه 24 آذر - فارسی | En
دومین جشنواره کارآفرینی و پژوهش در زنجیره ارزش حبوبات در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

دومین جشنواره کارآفرینی و پژوهش در زنجیره ارزش حبوبات با شعار زیست بوم پایدار، تغذیه سالم، فرصتهای کارآفرینی از ۲۱ لغایت ۲۳ آبان ماه در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان برگزار می‌شود.

دبیر این جشنواره با اعلام این خبر گفت: نمایشگاه فرصتهای منتخب کارآفرینی، نمایشگاه دستاوردهای منتخب پژوهشی، ارائه سخنرانی‌های علمی توسط محققین و طبخ و نمایش غذاهای حاوی حبوبات از دیگر بخشهای این جشنواره است.

دکتر حسین کاظمی افزود: نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی، سازمان تعاون روستایی استان گلستان، انجمن ارگانیک شعبه استان گلستان، شرکت گردشگری فانوس جنگل گلستان، اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی گرگان و شرکت تعاونی چند منظوره کارکنان دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان از حامیان این جشنواره و دانشکده تولیدگیاهی و مرکز کارآفرینی دانشگاه به عنوان برگزارکنندگان اصلی آن هستند.

این عضو هیأت علمی دانشگاه خاطرنشان کرد: مسابقه طبخ و نمایش غذاهای سنتی و ایرانی برپایه حبوبات نیز ۲۲ آبان ماه همراه با اهدای جایزه و لوح تقدیر به افراد برگزیده همزمان با این جشنواره برنامه‌ریزی شده است.