تاریخ : چهارشنبه 13 فروردین - فارسی | En
دهمین همایش بین‌المللی سیره علوی با رویکرد امام علی(ع): اقتصاد و جامعه

دهمین همایش بین‌المللی سیره علوی با رویکرد امام علی(ع): اقتصاد و جامعه، هفتم اسفندماه در دانشگاه لرستان برگزار می‌شود.

این همایش در محورهای اقتصاد در زیرمجموعه‌های اقتصاد مقاومتی و خوداتکایی در سیره امام علی(ع)، مولفه‌های نظام اقتصادی در سیره علوی، عدالت اجتماعی و عدالت اقتصادی از منظر امام علی(ع) و… و در بخش جامعه در زیرمجموعه‌های اعتدال، اخلاق، ایمان و معنویت در سیره علوی، صیانت از اعتقادات و اخلاقیات جامعه از منظر امام علی(ع)، رعایت حقوق متقابل دولت و ملت در سیره امام علی(ع) و… برنامه‌ریزی شده است.

گفتنی است: این همایش در پایگاه استنادی علوم اسلامی(ISC) به ثبت رسیده است. همچنین مقالات برتر در مجلات علمی- پژوهشی مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، چاپ خواهند شد.

شایان ذکر است: علاقمندان تا سی‌ام دی‌ماه فرصت دارند مقالات خود را ارسال نماید یا جهت کسب اطلاعات بیشتر به نشانی sirehalavi.Iu.ac.ir مراجعه نمایند.