تاریخ : جمعه 02 اسفند - فارسی | En
اعلام زمان ثبت نام و تحویل مدارک جشن تجلیل از فرزندان ممتاز دانشگاه

روابط عمومی دانشگاه طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد: در راستای برگزاری جشن تجلیل از فرزندان ممتاز، اعضای هیأت علمی و کارکنان  اعم از شاغل به کار و بازنشسته دانشگاه علوم کشاورزی ومنابع طبیعی گرگان می‌توانند با دردست داشتن مدارک زیر جهت ثبت نام فرزندان ممتاز خود اقدام نمایند.

در این اطلاعیه آمده است: همکاران محترم با در دست داشتن یک قطعه عکس ۴*۳ رنگی (جهت استفاده در خبرنامه و لوح تقدیر)، کپی و اصل کارنامه تحصیلی برای دانش‌آموزان از دوشنبه پنجم لغایت چهارشنبه هفتم آذر‌ماه فرصت دارند جهت ثبت‌ نام در این جشن مراجعه نمایند.

گفتنی است: معدل در نظر گرفته شده برای مقطع ابتدایی (۶ سال اول) ۱۹ (خیلی خوب)، مقطع دبیرستان (۶ سال دوم) ۱۸ در سالجاری می‌باشد.

شایان ذکر است: همکاران گرامی می‌توانند طی روزهای مذکور جهت ثبت نام به سایت اصلی دانشگاه (ساختمان قدیم کتابخانه- طبقه اول- روابط عمومی) و یا پردیس دانشگاه (ورودی تالارخلیج‌فارس- سمت چپ) از ساعت ۸ صبح لغایت ۱۵ عصر مراجعه نمایند.