تاریخ : سه شنبه 31 اردیبهشت - فارسی | En
">
پیام ریاست دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان به‌مناسبت روز دانشجو

دکتر نجفی نژاد، رییس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان طی پیامی با اشاره  به شانزدهم آذر، روز دانشجو گفت: دانشجو، مظهر اقتدار و بالندگی یک ملت سرافراز است.

دانشجو، کانون جویندگی و یابندگی است که بهاری‌ترین روزهای زندگی خود را صرف حرکت و جنبش می کند و از اقیانوس پرتلاطم دانش گوهر سرافرازی و استقلال میهن خویش را به ارمغان می آورد.

ایشان خاطر نشان کرد: در زمانه حاضر، بیش از هر روز دیگری نیاز به حضور، عزم جدی و ارادۀ دانشجویان که به فرمودۀ امام راحل (ره)، ذخایر این ملت هستند در تمامی عرصه‌های سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و علی‌الخصوص تولید، کارآفرینی و نوآوری هستیم.

وی در پایان تأکید کرد: جا دارد ضمن گرامیداشت یاد و خاطرۀ شهدای شانزدهم آذر سال ۱۳۳۲ که جان خود را در راه آزادی استقلال، شرف میهن و استکبار ستیزی فدا کردند، این روز بزرگ را به تمامی دانشجویان ایران اسلامی، به خصوص دانشجویان فرهیخته دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان تبریک و تهنیت عرض نموده و از همۀ آنان به عنوان جهادگران علمی به‌ویژه در حوزه کشاورزی و منابع طبیعی کشور درخواست کنم که در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی شکوهمند ایران، با جدیت و عزمی راسخ، تلاش برای رسیدن به قله‌های خودکفایی را مدنظر خود قرار دهند که این گامی بزرگ در جهت نیل به اهداف متعالی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران خواهد بود .