تاریخ : شنبه 02 شهریور - فارسی | En
">
اطلاعیه رویداد استارت‌آپ صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی در استان گلستان

رویداد استارت‌آپ صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی توسط پارک علم و فناوری استان گلستان و با همکاری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، شرکت شهرک‌های صنعتی استان، باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی استان و گروه نوآوران کسب و کار ویرا از ۲۷ لغایت ۲۹ آذرماه امسال در پردیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان برگزار می‌شود.

این رویداد علمی در محورهای فرآوری محصولات کشاورزی، الگوهای نوین کاهش مصرف انرژی و افزایش بهره‌وری، خدمات فناوری اطلاعات در صنایع مرتبط و ماشین‌آلات و ادات کشاورزی و… برنامه‌ریزی شده است.

علاقمندان جهت ثبت‌نام آنلاین تا ۲۴ آذرماه فرصت دارند از طریق وب سایت www.APIEVENT.ir اقدام نمایند همچنین جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۰۱۷۳۴۵۳۴۰۰۲ مرکز نوآوری پارک علم و فناوری استان، تماس حاصل فرمایند.