تاریخ : یکشنبه 04 فروردین - فارسی | En

هشتمین همایش ملی امنیت غذایی، ایده ها و پژوهش‌ها در مهندسی بازیافت و کاهش ضایعات کشاورزی، اردیبهشت ماه سال آینده در دانشگاه تربیت مدرس برگزار می‌شود.

این همایش در محورهای مهندسی بیوسیستم(تجهیزات، سامانه‌های هوشمند، انرژی‌های زیستی و…)، صنایع غذایی( ترکیبات زیست فعال، فناوری‌های نوین و…)، زراعت و باغبانی(فیزیولوژی و اکولوژی گیاهی، ارقام برتر، گیاهان دارویی و…)، علوم دام و طیور(تجهیزات، اصلاح نژاد، تغذیه، مدیریت بهداشت و…)، اقتصاد کشاورزی(مقاوم‌سازی اقتصاد، بهینه‌سازی مصرف، ارزش افزوده و…)، مهندسی آب( امنیت آب، سازگاری اقلیم، مدیریت مصرف و…)، گیاهپزشکی( مدیریت آفات و بیماری‌های گیاهی، کاهش باقیمانده سموم و…) برگزار می‌شود.

در فراخوان این همایش آمده است: محققان تا ۱۵ دی‌ماه جاری فرصت دارند آثار خود را به نشانی تهران، جلال آل احمد، پل نصر، دانشگاه تربیت مدرس(صندوق پستی ۱۱۶-۱۴۱۱۱۵) ارسال نمایند.

علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر و راهنمای تهیه و ارسال خلاصه مقاله به نشانی اینترنتی solap.modares.ac.ir مراجعه نمایند.