تاریخ : سه شنبه 02 بهمن - فارسی | En
پیام تسلیت رییس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در پی حادثه مصیبت‌بار درگذشت دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات

در پی وقوع حادثه‌‌ی اتوبوس حامل دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران، دکتر نجفی‌نژاد رییس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، پیام تسلیتی صادر کرد.

در این پیام تسلیت آمده است: درگذشت جانسوز، ناباورانه و اندوهبار تنی چند از دانشجویان گرامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران بر اثر واژگونی اتوبوس حامل دانشجویان این دانشگاه موجب تأسف و تألم گردید.

در ادامه تاکید شده است: دانشگاهیان دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان ضمن ابراز همدردی با مصیبت‌دیدگان و عموم جامعه‌ی دانشگاهی، این فقدان و ضایعه را به همه‌ی بازماندگان و دانشجویان تسلیت عرض می‌نمایند.

در پایان اعلام شده است: از درگاه خداوند متعال، برای درگذشتگان این ضایعه، غفران الهی، برای مجروحان آرزوی شفای عاجل و برای خانواده‌های داغدار، طلب صبر می‌نماییم.