تاریخ : یکشنبه 04 فروردین - فارسی | En
برگزاری نشست معاون اداری مالی و توسعه منابع دانشگاه با نیروهای شرکتی

نشست صمیمی معاون اداری، مالی و توسعه منابع دانشگاه به همراه مدیران اداری و مالی با حضور مدیرعامل و مسئولین شرکت خدماتی امین دوست، پیمانکار نیروهای شرکتی دانشگاه، در سالن خلیج‌فارس برگزار شد.

در این نشست که باهدف طرح موضوعات مابین نیروهای شرکتی و شرکت امین دوست گلستان (پیمانکار) به جهت رفع مشکلات پیش­رو برگزار شد، پس از ارائه دیدگاه­ها و نظرات نیروها، دکتر کامکار گفت: جایگاه نیروهای شرکتی در این دانشگاه ازلحاظ جایگاه فردی با سایر کارکنان فرقی ندارد، اما حقوق این نیروها تابع قوانین خاص خود می‌باشد.

وی یادآور شد: در قرارداد سال آینده، برمبنای قوانین تلاش خواهیم کرد تا با دقت نظر و تا حدی که قانون اجازه بدهد، شرایط بهتری را برای نیروهای شرکتی فراهم کنیم.

وی بیان کرد: مدیر امور اداری دانشگاه به‌عنوان ناظر قرارداد شرکت خدماتی می‌بایست با سعه ­صدر و دقت بر خواسته‌های دانشگاه و شرکت طرف قرارداد نظارت داشته باشد.

دکتر کامکار در پایان اذعان کرد: سعی خواهیم کرد بر اساس مقررات، موضوع ارتقای شغلی نیروهای شرکتی را در صورت فراهم آمدن بستر آن پیگیری نماییم و در این خصوص تابع ظرفیت‌هایی خواهیم بود که در سیاست‌گذاری‌های کلان کشور تعیین شود.