تاریخ : یکشنبه 28 بهمن - فارسی | En
نخستین کنگره ملی نوآوری در علوم و فناوری غذایی

نخستین کنگره ملی نوآوری در علوم و فناوری غذایی، دوازدهم اسفندماه سالجاری در سالن همایش‌های بین‌المللی صداوسیما برگزار می‌شود.

این کنگره توسط کلینیک صنعت جهاد دانشگاهی صنعتی شریف و با هدف رویکرد تعالی حوزه سلامتف با همکاری و هماهنگی وزارت بهداشتف مجلس شورای اسلامی، سازمان غذا و داروی کشور، وزارت صنعتف معدن و تجارت، سازمان برنامه و بودجه و سازمان ملی استاندارد ایران با محوریت جایگزینی شکر با شیرین کننده‌های طبیعی و غذای سالم برگزار می‌شود.

این کنگره دارای ۷ امتیاز بازآموزی برای دانشجویانف مهندسین و فعالان حوزه صنعت غذایی کشور و همچنین ۵ امتیاز بازآموزی برای پزشکان، دندانپزشکان و داروسازان از طرف سازمان غذا و داروی کشور است.

علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر به نشانی اینترنتی jdsharif.ac.ir/نخستین-کنگره-ملی-نوآوری-علوم-فناور/ مراجعه نمایند.