تاریخ : پنج شنبه 29 فروردین - فارسی | En
بیانیه دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان به مناسبت فرارسیدن چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی

دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران بیانیه‌ای صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در متن این بیانیه آمده است: برپایی حکومت اسلامی، معجزه‌ای نه تنها برای ایرانیان بلکه برای همه‌ی ملت‌های مسلمان و آزاده جهان بود، به حق انقلاب اسلامی به الگوی تمام‌نمایی از مبارزه علیه استبداد در تاریخ معاصر جهان بدل شد.

علیرغم هجمه‌های شبانه‌روزی و تبلیغی نظام کینه‌توز استکبار در ناکارآمد جلوه‌دادن حکومت دینی و انقلابی، انقلاب اسلامی به حرکت پرشتاب خود در رسیدن به اهداف و آرمان‌هایش ادامه می‌دهد. دهه فجر فرصتی برای بازخوانی این دستاورد‌ها در عرصه‌های مختلف علمی، فرهنگی، اجتماعی، نظامی و… است.

اینک ما اساتید، دانشجویان و کارمندان دانشگاه علوم کشاورزی ومنابع طبیعی گرگان اعلام می‌داریم که در آستانه طلوع چهلمین فجر پیروزی، برهمان عهد و پیمانی که با امام خمینی (ره) و شهیدان سرافراز بسته‌ایم، پایدار خواهیم ماند.