تاریخ : چهارشنبه 02 مرداد - فارسی | En
">
پیاده روی همگانی کارکنان دانشگاه علوم کشاورزی ومنابع طبیعی گرگان به مناسبت دهه فجر انقلاب اسلامی

به مناسبت فرارسیدن چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران، ‌پیاده‌روی همگانی کارکنان دانشگاه از باشگاه فرهنگیان به سمت تپه نورالشهدا و زیارت مزار شهدای گمنام برگزار شد.

در این برنامه که با حضور جمعی از کارکنان دانشگاه برگزار شد، شرکت‌کنندگان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل(ره) و شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی با آرمان‌های حضرت امام خمینی(ره) و انقلاب تجدید عهد و پیمان کردند.

مسوول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در این مراسم گفت: باتوجه به همزمانی ایام شهادت حضرت فاطمه(س) با دهه‌فجر می‌بایست اقدامات و رفتارهای ما ادامه دهنده راه اهل بیت(ع)، امام خمینی(ره) و شهدای گرانقدر باشد.

حجت‌الاسلام و المسلمین سید رضا طاهری با اشاره به جانفشانی‌ها و ایثارگریهای شهدای گرانقدر بیان کرد: امروزه علم و پیشرفت علمی یک نوع جهاد است که عالمان کشور باید با روحیه مجاهدت، تلاش خود را درخصوص اعتلای جمهوری اسلامی ایران، بیشتر و بهتر انجام بدهند.

شایان ذکر است: اهداء جایزه به قیدقرعه به افراد شرکت‌کننده و صرف صبحانه از دیگر برنامه‌های این همایش پیاده‌روی بود.