تاریخ : پنج شنبه 29 فروردین - فارسی | En
جهت‌گیری برنامه‌های امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه به سمت توانمندسازی بنیه علمی دانشجویان شاهد و ایثارگر

برنامه‌های دفتر امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، طی نیمسال تحصیلی اول سال ۹۸-۱۳۹۷ با هدف توانمندسازی بنیه علمی این دانشجویان انجام شد.

مدیر گروه امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه در این خصوص گفت: فعالیتهای انجام شده در نیمسال تحصیلی ۹۸-۱۳۹۷ با هدف توانمندسازی بنیه علمی دانشجویان تحت پوشش و براساس مسئله‌محوری، برنامه‌ریزی و اجرا شد.

معصومه خسروی‌نیا افزود: تشکیل پرونده در مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری از دانشجویان پذیرش‌ شده با سهمیه شاهد و ایثارگر، برگزاری جلسه با معاونت آموزشی دانشگاه جهت بررسی مشکلات آموزشی دانشجویان تحت پوشش و شرکت در نشست مدیران کل شاهد و ایثارگر منطقه ۲ از جمله اقدامات انجام شده بود.

وی بیان کرد: برگزاری جلسه هم‌اندیشی پژوهشی و کارآفرینی با دانشجویان تحصیلات تکمیلی تحت پوشش، جذب سه مرحله اعتبار از وزارت علوم، جهت تقویت بنیه علمی و آموزشی دانشجویان تحت پوشش با توجه به عملکرد و ارائه گزارش، برگزاری تور یکروزه بازدید از اماکن تاریخی، موزه و میراث فرهنگی گرگان و همراهی و شرکت دانشجویان در مراسم بزرگداشت شهدای عملیات کربلای ۴ از دیگر اقدامات بود.

وی خاطرنشان کرد: معرفی دانشجویان ممتاز و استعداد درخشان تحت پوشش در دیدار نخبگان استان با آیت‌ا… نورمفیدی، برگزاری جلسه با مدیرکل پژوهش استانداری جهت رایزنی برای حمایت از پایان‌نامه‌ها و رساله دانشجویان شاهد و ایثارگر با دستگاه‌های اجرایی مرتبط، معرفی دانشجوی دکتری به جشنواره ملی ایثار و مراسم تقدیر از دانشجویان ممتاز و استعداد درخشان آموزشی و پژوهشی تحت پوشش با حضور مدیرکل بنیاد شهید استان از اقدامات گروه شاهد و ایثارگر دانشگاه طی نیمسال اول بود.

شایان ذکر است: اهدا جوایز به دانشجویان جدیدالورود، پرداخت وام قرض‌الحسنه به شانزده دانشجو، ملاقات حضوری با مدیرکل شاهد و ایثارگر و مشاور وزیر در امور ایثارگران وزارت علوم و… از دیگر اقدامات این گروه در نیمسال تحصیلی گذشته بود.