تاریخ : پنج شنبه 29 فروردین - فارسی | En
اعلام زمان و محل تجمع کارکنان دانشگاه به‌منظور شرکت در راهپیمایی ۲۲ بهمن

ستاد بزرگداشت ایام‌ا… دهه فجر انقلاب اسلامی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد: جامعه فرهیخته دانشگاهی، همچون سالهای گذشته با حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن بر ادامه راه امام‌خمینی(ره) و شهدای گرانقدر تاکید خواهند کرد.

در این اطلاعیه آمده است: جهت یکپارچگی حضور، مقرر شد، دانشگاهیان ساعت ۱۰ صبح روز دوشنبه ۲۲ بهمن با تجمع در مقابل سردرب سایت اصلی دانشگاه واقع در خیابان شهید بهشتی به خیل عظیم مردم ولایتمدار شهر گرگان بپیوندند.

در پایان از تمامی دانشگاهیان و خانواده‌های آنان جهت شرکت در این راهپیمایی دعوت به عمل آمده است.

شایان ذکر است: مسیر راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال، از چهاراه میدان آغاز و به سمت میدان شهرداری، خیابان شهید بهشتی ادامه می‌یابد و به سه راه بانک ملی ختم خواهد شد.