تاریخ : یکشنبه 28 بهمن - فارسی | En
حضور وزیر امور اقتصادی و دارایی در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

دکتر فرهاد دژپسند وزیر امور اقتصادی و دارایی که امروز به استان گلستان سفر کرد برای برگزاری نشست با اساتید دانشگاهی و نخبگان در سالن اندیشه دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، حضور یافت.

دکتر نجفی‌نژاد رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در این جلسه درخصوص وضعیت این دانشگاه و پروژه‌های عمرانی آن علی‌الخصوص اجرای ۱۵ پروژه دانشگاه که در دهه فجر به بهره‌برداری می‌رسد، توضیحاتی ارائه داد.

در ادامه دکتر امیرسعدالدین عضو هیأت‌علمی دانشکده مرتع و آبخیزداری و دکتر رامتین جولائی عضو هیأت‌علمی دانشکده اقتصاد کشاورزی مطالبی را بیان کردند.

دکتر سعدالدین درباره برنامه‌ریزی‌های مرتبط اقتصاد کشور در حوزه منابع طبیعی مطالبی گفت و افزود: اگر براساس خدمات حمایتی، خدمات فراهمی، تنظیمی و فرهنگی ارزش‌گذاری پولی در منابع طبیعی و محیط زیست، انجام شود، سهم منابع طبیعی کشور در تولید ناخالص ملی به عدد ۱۵ تا ۱۸ درصد خواهد رسید.

وی خاطرنشان کرد: در این راستا اگر بخواهیم جامعه سالم‌تر و پایدارتری داشته باشیم، طرح‌های کلان مانند طرح کلان ملی مدیریت حوضه‌های آبخیز کشور در حال انجام است و ضرورت دارد که حمایتهای بیشتری از این طرحها صورت پذیرد.

گفتنی است: افتتاح کلنگ زنی متمرکز ۱۳۷ طرح عمرانی و اقتصادی، دیدار با آیت‌ا… نورمفیدی نماینده ولی‌فقیه در استان، دیدار با استاندار و شرکت در جلسه شورای گفتگو از دیگر برنامه‌های سفر وزیر اقتصاد به استان گلستان، عنوان شده است.