تاریخ : یکشنبه 04 فروردین - فارسی | En
برگزاری مراسم یادها و خاطره‌ها

به همت روابط عمومی دانشگاه و برای دهمین سال متوالی، مراسم یادها و خاطره‌ها، با هدف زنده نگه‌داشتن یاد و خاطره شهدا، کارکنان، اساتید و دانشجویان فقید دانشگاه و همدردی با دانشگاهیانی که در سال جاری، عزیزانی را از دست داده‌اند، با قرائت فاتحه و ذکر مصائب اهل بیت(ع) در مسجدالنبی(ص) برگزار شد.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه با تشکر از برگزارکنندگان این مراسم گفت: برگزاری چنین برنامه‌هایی چندین ویژگی دارد، یکی طلب رحمت و مغفرت برای عزیزانی که دیگر در بین ما نیستند و به دیار باقی شتافتند و مورد دیگر این مجالس  یادآوری برای ماست که بخاطر آوریم ما در این دنیا، مسافر موقتی هستیم و باید خودمان را برای سفر آخرت، مهیا کنیم.

حجت‌الاسلام و المسلمین طاهری افزود: ان‌شاءا… سعی کنیم در این روزهای ماه پرخیر و برکت رجب با انجام اعمالی که مورد رضایت خداوند متعال است، در روزی که اعمال هر شخص ، مجسم می‌شود، سربلند باشیم و در پیشگاه حضرت حق محشور شویم.