تاریخ : یکشنبه 04 فروردین - فارسی | En
برگزاری مراسم گرامیداشت روز شهید در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

به همت اداره شاهد و ایثارگر دانشگاه و به مناسبت ۲۲ اسفند روز بزرگداشت شهدا، آیین تکریم مقام شهید در مزار شهید گمنام دانشگاه برگزار شد.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در این مراسم گفت: برنامه تجلیل و گرامیداشت یاد شهدا از برنامه‌های خوب است و البته ما باید هر روز به شهدا توجه داشته باشیم.

حجت‌الاسلام و المسلمین طاهری افزود: توجه به رتبه‌بندی و مادیات جزو اهداف اصلی زندگی افراد باشد هرچند که داشتن این امور برای افراد مهم است، اما دغدغه اصلی باید، به دست آوردن رضای خداوند باشد.

وی خاطرنشان کرد: با نگاهی به زندگی و وصیت‌نامه شهدا می توانیم به حس بزرگواری شهدا پی ببریم و وظایف خودمان را نسبت به نظام جمهوری اسلامی ایران به خوبی ایفا کنیم.

شایان ذکر است: در انتهای این برنامه، مراسم کاشت نهال در جوار مزار شهید گمنام دانشگاه نیز برگزار شد.