تاریخ : شنبه 02 شهریور - فارسی | En
">
اطلاعیه برگزاری طرح توانا در استان گلستان

پارک علم و فناوری استان گلستان با همکاری دانشگاه‌های استان و با هدف ارتقاء توانمندی‌های کارآفرینانه دانشجویان و آشنایی با فضای کسب وکار و ملزومات آن، اقدام به برگزاری طرح توانا کرده است.

دانشجویان علاقمند دانشگاه‌های استان گلستان و افراد عضو در هسته‌ها و واحدهای فناور دارای ایده می‌توانند با پرداخت ۵۰ هزار تومان در این طرح شرکت نمایند.

در این طرح، تهیه مدل کسب و کار، بازاریابی و فروش، ارتقاء توانمندی‌های ششخصی و کار تیمی، ارتباطات و اصول مذاکره و … آموزش داده می‌شود.

شایان ذکر است: این طرح طی سه هفته( هفته اول ۲۹ و ۳۰ فروردین- هفته دوم ۵ و ۶ اردیبهشت- هفته سوم ۱۲ و ۱۳ اردیبهشت) در سالن رشد دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان برگزار و به شرکت‌کنندگان گواهی‌نامه پایان دوره اعطا می‌شود.

متقاضیان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام با شماره تلفن‌های۷- ۰۱۷۳۲۴۵۳۴۰۰۳ تماس حاصل فرمایند.