تاریخ : پنج شنبه 29 فروردین - فارسی | En
فراخوان دوره‌های آموزش کارآفرینی(SYB) در دانشگاه

مرکز کارآفرینی دانشگاه با همکاری اداره کل آموزش فنی و حرفه ای در قالب طرح SCD، دوره‌های آموزش کارآفرینی(SYB) را برگزار می‌کند.

در این دوره سرفصل‌های مفاهیم اولیه کارآفرینی، الفبای کسب و کار، مدیریت بازاریابی و فروش، شناسایی نیاز، عرضه و تقاضا، مدیریت مالی، آشنایی با قوانین کسب و کارها، آشنایی با ثبت شرکت‌ها و مدیریت منابع انسانی آموزش داده می‌شود.

گفتنی است: علاقمندان جهت ثبت‌نام در این دوره رایگان به مجتمع آموزش نظری، طبقه سوم، اتاق ۲۱۹ مراجعه نمایند.

شایان ذکر است: این دوره‌ی کوتاه مدت برای گروه اول در روزهای شنبه و دوشنبه از ساعت ۱۰الی ۱۲ و برای گروه دوم در روزهای یکشنبه و سه‌شنبه از ساعت ۱۰ الی ۱۲ طی چهار جلسه برگزار می‌شود.

همچنین شرکت در این دوره، از مزایای گواهینامه‌های فنی و حرفه‌ای، مدارک رسمی تایید شده سازمان جهانی کار(ILO) و معرفی به ادارت و سازمان‌های وام دهنده برخوردار است.