تاریخ : پنج شنبه 29 فروردین - فارسی | En
بیانیه دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان درخصوص اظهارات گستاخانه اخیر ترامپ

روابط عمومی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در پی مواضع اخیر رئیس جمهور مستکبر آمریکا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، با انتشار بیانیه‌ای سخنان خصمانه و کینه توزانه رئیس جمهور آمریکا را محکوم کرد.

در بیانه روابط عمومی دانشگاه آمده است: مواضع خصمانه و سخیف رئیس‌جمهور گستاخ آمریکا در کنگره این کشور علیه ایران اسلامی و تروریست خواندن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بار دیگر نقاب از چهره پلید طاغوت برداشت.

در ادامه تاکید شده است:  این سخنان بیانگر حقانیت مواضع اصولی ایران و شناخت بیش از پیش جامعه بین‌الملل نسبت به بدعهدی و زیاده‌خواهی آمریکای جنایت‌پیشه و انسجام و وحدت تمامی گروه‌ها و جریانات سیاسی که دل در گرو اسلام عزیز، انقلاب اسلامی و عزّت و کرامت کشور دارند گردیده است.

در بیانیه مذکور عنوان شده است: بدون تردید در استمرار این طریق الهی شاخص‌ترین افتخار و مایه عزّت و سعادت دنیا و آخرت همانا با تبعیت  و پیروی از حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای مدظله العالی و پشتیبانی از توانمندی‌های بی‌بدیل بازدارنده در برابر تهدیدات دشمن و مقابله سپاه سرافراز و قدرتمند پاسداران انقلاب اسلامی با عوامل ناامنی در منطقه میسّر خواهد بود که مردم شریف و متدین بر این عهد و میثاق خدایی پایبند بوده و خواهند بود.

در پایان دانشگاهیان دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان بر حمایت قاطع از سپاه پاسداران به عنوان رکن مقتدر دفاعی کشور و پیشگام در مبارزه با تروریسم، تاکید کرده و اطمینان می دهد در سایه اتحاد مردم با نیروهای مسلح و هدایت هوشمندانه مقام معظم رهبری همه توطئه‌ها خنثی و بی‌اثر خواهد بود.