تاریخ : پنج شنبه 29 فروردین - فارسی | En
هفته سراهای دانشجویی با هدف ایجاد شور و نشاط دانشجویان برگزار می‌شود

هفته سراهای دانشجویی از هفتم لغایت سیزدهم اردیبهشت ماه در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان برگزار می‌شود.

معاون دانشجویی دانشگاه در خصوص گرامیداشت هفته خوابگاه‌ها گفت: هفته سراهای دانشجویی با هدف ایجاد شور و نشاط در بین دانشجویان و ترویج فرهنگ زندگی جمعی در خوابگاه، افزایش مشارکت دانشجویان در اداره خوابگاه‌های دانشجویی و همچنین آشنایی مسئولان دانشگاه با مسائل این حوزه، برگزار می شود.

دکتر هزارجریبی افزود: امسال هفته خوابگاه‌های دانشجویی با شعار «سراهای دانشجویی عرصه نوآوری، مهارت محوری و رونق تولیدات دانشجویی» برنامه‌ریزی شده است.

وی یادآور شد: اولین روز هفته خوابگاه‌های دانشجویی با شعار ورزش، توانایی و تندرستی، دومین روز با شعار ارتقای توانایی فردی، کسب مهارت‌های اجتماعی و مشارکت اجتماعی، سومین روز با شعار اقوام، فرهنگ‌ها و حقوق شهروندی، چهارمین روز با شعار مشارکت خیران، حمایت مسئولان و کمک نهادهای اجتماعی، پنجمین روز با شعار ایده‌پردازی، مهارت آموزی و تولیدات دانشجویی، ششمین روز با شعار خودشناسی، خودسازی و اخلاق و هفتمین روز با شعار غذای سالم، بهداشت و سلامت  نامگذاری شده است.

وی اظهار کرد: در این هفته برای دانشجویان برنامه‌های متنوعی را در خوابگاه‌ها برگزار می‌کنند که از جمله آنها می‌توان به راه‌اندازی «بازارچه‌های دانشجویی» در محوطه خوابگاه‌ها و عرضه تولیدات دانشجویی با هدف اشتغال‌زایی و کارآفرینی اشاره کرد، همچنین به مناسبت این هفته ضمن برگزاری مسابقات ورزشی در سطح خوابگاه، چند اتاق خوابگاهی به عنوان اتاق نمونه و تعدادی دانشجو به‌عنوان دانشجویان نمونه خوابگاهی معرفی می‌شوند.

گفتنی است: انتخاب متصدیان برتر و خدمات برتر به انتخاب دانشجویان از دیگر برنامه‌های هفته خوابگاه‌ها است.

دکتر هزارجریبی اذعان داشت: حضور اساتید دانشگاه در خوابگاه‌ها، بیان خاطرات و ایجاد امید و انگیزه در دانشجویان و صرف غذا در سلف سرویس دانشجویی از دیگر برنامه های این هفته است.

معاون دانشجویی دانشگاه در ادامه گفت: در این هفته دانشجویان خوابگاهی با آسیب‌های مصرف مواد مخدر و…، آشنا می‌شوند و پزشکان مربوطه در خوابگاه‌های دانشجویی به صورت رایگان دانشجویان را ویزیت می کنند.

وی خاطرنشان کرد: تریبون آزاد و جلسه پرسش و پاسخ با حضور مسئولان برای بیان مشکلات دانشجویان خوابگاهی و همچنین برگزاری جشن گرامیداشت هفته سرای دانشجویی و اهدا جوایز برگزیدگان از دیگر برنامه‌های است که در این هفته انجام می‌شود.