تاریخ : پنج شنبه 06 تیر - فارسی | En
">
بازدید نمایندگان کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی از مناطق سیل‌زده استان گلستان

جمعی از نمایندگان کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی جهت بازدید از مناطق سیل‌زده به استان گلستان سفر کردند.

دکتر قاسم احمدی لاشکی نائب رییس دوم کمیسیون و دکتر میرزاده سخنگو به همراه دبیر کمیسیون در این بازدید حضور داشتند.

شایان ذکر است: نمایندگان این کمیسیون در جریان این سفر، نشست مشترکی را با حضور دکتر تربتی‌نژاد و مهندس هزارجریبی نمایندگان مردم شریف گرگان و آق‌قلا در مجلس شورای اسلامی و دکتر نجفی‌نژاد رییس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، برگزار کردند.

دکتر نجفی‌نژاد در این نشست درباره وضعیت آموزش عالی استان و دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، سخنانی بیان کرد.

همچنین ایشان در این نشست درخصوص عوامل ایجاد سیلاب و راهکارهای علمی در حوزه پیگیری و مقابله با آن، مطالبی را ارائه کرد.

رییس دانشگاه در ادامه به بیان اقدامات صورت گرفته از سوی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان برای کمک‌رسانی به مردم مناطق سیل‌زده از جمله طبخ و توزیع روزانه ۳۵۰۰ پرس غذای گرم، تهیه و توزیع اقلام بهداشتی، لوازم‌التحریر، البسه، حضور رییس، معاونین و اعضای هیأت علمی در مناطق سیل‌زده، برگزاری جلسه هم‌اندیشی اعضای هیأت علمی گروه‌های آموزشی مرتبط و برنامه‌ریزی برای برگزاری همایش‌ها و نشست‌های ملی درخصوص پیشگیری از سیل پرداخت.

گفتنی است: اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با حضور در مناطق سیل‌زده آق‌قلا و گمیشان از نزدیک در جریان روند کمک‌رسانی‌ها و اقدامات صورت گرفته قرار گرفتند.