تاریخ : سه شنبه 31 اردیبهشت - فارسی | En
">

همایش ملی اخلاق علمی و اخلاق کاربردی با محوریت اندیشه های دانشمند حکیم شیخ الرئیس بوعلی سینا، دوم لغایت سوم شهریور ماه ۱۳۹۸ توسط دانشگاه بوعلی سینا و با همکاری بنیاد علمی – فرهنگی بوعلی سینا و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان و با حمایت سیویلیکا  در همدان برگزار می شود.

در اطلاعیه این همایش آمده است: با توجه به اینکه این همایش به صورت رسمی برگزار می گردد، کلیه مقالات این کنفرانس در پایگاه سیویلیکا و نیز کنسرسیوم محتوای ملی نمایه خواهد شد و شما می توانید با اطمینان کامل، مقالات خود را در این همایش ارائه نموده و از امتیازات علمی ارائه مقاله کنفرانس با دریافت گواهی کنفرانس استفاده نمایید.

حوزه های تحت پوشش: علوم اجتماعی ، روانشناسی ، علوم رفتاری و اجتماعی

اهداف برگزاری همایش:

بهبود بخشیدن به ارزش­های اخلاقی و امور آموزش و پژوهش در زمینه­های اخلاق علمی و کاربردی

گسترش ارتباطات و مبادلات فکری، علمی و فرهنگی میان دانشمندان، فنّاوران، فلاسفه و عالمان دینی

بهره­گیری از آموزه­های اسلامی و فرهنگ ملی در سیره دانشمند حکیم ابوعلی سینا

علاقمندان تا ۳۰ تیرماه فرصت دارند مقالات خود را ارسال نمایند.

نشانی اینترنتی www.bualisina-ethics.ir جهت کسب اطلاعات بیشتر معرفی شده است.