تاریخ : سه شنبه 31 اردیبهشت - فارسی | En
">
فراخوان همکاری دانشجویان در طرح همیاران تشکیل باشگاه کارآفرینان نوجوان

مرکز کارآفرینی دانشگاه، فراخوان همکاری دانشجویان در طرح همیاران (کووچ) برای  تشکیل باشگاه کارآفرینان نوجوان را اعلام کرد.

در این فراخوان آمده است: شرکت همیاران در این طرح داوطلبانه بوده و متقاضیان باید علاقمند به آموزش نوجوانان مستعد کارآفرینی باشد، افراد  دارای روحیه کارآفرینی، تعاملات گروهی و حس مسئولیت‌پذیری باشند، توانایی سرپرستی یک گروه ۸-۶ نفره دانش‌آموزان نوجوان را داشته باشند، متقاضیان دارای صلاحیتهای عمومی و حسن شهرت باشند، امکان همراهی و حمایت گروه به مدت ۵/۱ سال را داشته باشند، ترجیحأ جوان بوده و دارای ۳۵-۲۵ سال سن باشند و دانشجویان سال آخر دانشگاه در رشته‌های علوم تربیتی، روانشناسی، کارآفرینی و … که تجربه فعالیت در آموزشهای کارآفرینی را داشته باشند.

علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۰۱۷۳۲۲۵۱۷۱۰(مرکز کارآفرینی دانشگاه) تماس حاصل فرمایند.