تاریخ : سه شنبه 31 اردیبهشت - فارسی | En
">
چهاردهمین همایش ملی علوم و مهندسی آبخیزداری ایران در دانشگاه ارومیه برگزار می شود

چهاردهمین همایش ملی علوم و مهندسی آبخیزداری ایران، ۲۵ و ۲۶ تیرماه ۹۸  در دانشگاه ارومیه برگزار می شود.

آبخیزداری و مدیریت بحران حوزه دریاچه ارومیه، رفتارهای هیدرولوژیک بوم سازگان آب های داخلی، فناوری و ابزارهای پیش بینی روند تعمیرات حوزه آبخیز، برهم کنش عوامل طبیعی و انسانی در بحران های آب و خاک، پایش و ارزیابی عملکرد اقدامات آبخیزداری در کاهش بحران های محیطی و سیاستها، قوانینریال برنامه های بالادستی و حکمرانی در مدیریت حوزه های آبخیز از محورهای این همایش دو روزه خواهد بود.

آخرین مهلت ارسال مقالات به دبیرخانه این همایش واقع در دانشکده منابع طبیعی دانشگاه ارومیه ۱۷ خرداد ۹۸ است.

لازم به ذکر است علاقه مندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید به وب سایت این همایش به آدرس  WWW.WMS98.IR مراجعه نمایید.