تاریخ : سه شنبه 31 اردیبهشت - فارسی | En
">
اطلاعیه ستاد برگزاری جشن دانش‌آموختگی دانشگاه

ستاد ثبت نام جشن دانش‌آموختگی دانشگاه طی اطلاعیه ای اعلام کرد: دانش‌آموختگان مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری که تمایل به شرکت در جشن دارند می توانند طی روزهای ۲۲ الی ۲۵ اردیبهشت ماه از ساعت۸:۳۰ صبح لغایت ۱۳:۳۰ به طبقه سوم مجتمع آموزش نظری اتاق ۳۱۲ واقع در پردیس دانشگاه دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان مراجعه نمایند.

در این اطلاعیه آمده است: هزینه شرکت برای هر نفر ۳۵۰ هزار ریال می باشد که صرف هزینه شام، هزینه ‌مراسم،‌عکس با لباس دانش‌آموختگی و … خواهد شد.

نکته مهم: دانشجویان می بایست این مبلغ را به شماره حساب ۳۱۵۰۰۶۲۳۸۰ بانک تجارت شعبه دانشگاه منابع طبیعی به نام درآمدهای متفرقه دانشگاه واریز نمایند و ارائه این فیش برای ثبت نام الزامی است.

گفتنی است: دانشجویان جهت تسریع در ثبت نام می توانند قبل از مراجعه به محل ثبت نام،‌مبلغ مورد نظر را از طریق کلیه شعب بانک تجارت و یا دستگاه‌های عابر بانک، واریز و با در دست داشتن فیش واریزی ثبت نام خود را قطعی نمایند.

شایان ذکر است: زمان برگزاری احتمالی مراسم،بعد از پایان امتحانات اعلام شده است.

با توجه به محدودیت سالن، شرکت در مراسم، ویژه دانش‌اموختگان می‌باشد.

شماره تماس ۰۱۷۳۲۲۲۰۶۴۰ ( روابط عمومی دانشگاه) جهت پاسخگویی به سوالات دانشجویان و شماره پیامک ۳۰۰۰۵۲۷۶  جهت ارائه نظرات و پیشنهادات، اعلام شده است.