تاریخ : سه شنبه 31 اردیبهشت - فارسی | En
">

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان اطلاعیه پذیرش استعدادهای درخشان و برگزیدگان علمی (پذیرش بدون آزمون) در دوره دکتری تخصصی (PhD) برای سال تحصیلی ۹۹-۱۳۹، را منتشر کرد.

در این اطلاعیه آمده است:  به منظور توسعه دوره‌­های تحصیلات تکمیلی و در راستای تربیت نیروی انسانی محقق و متخصص، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان برای سال تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸ براساس آیین نامه شماره ۲۱/۶۷۲۷۲ مورخ ۱۳۹۳/۴/۱۸اصلاحیه شماره ۲۱/۲۳۷۲۰۰ مورخ ۱۳۹۳/۱۲/۱۶، ابلاغیه شماره ۲/۲۱/۳۴۳۶۰ مورخ ۱۳۹۸/۲/۵ و دستورالعمل اجرایی آیین نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در مقطع تحصیلی دکتری به شماره ۳۶۰۶ مورخ ۱۳۹۸/۱/۲۸ از میان برگزیدگان علمی­ در هر یک از رشته­ های مورد نظر با رعایت شرایط مندرج در این اطلاعیه و مصوبه شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه مورخ ۱۳۹۸/۲/۲۱دانشجوی دکتری تخصصی می ­پذیرد.

برای کسب اطلاعات بیشتر و نام رشته‌ها به نشانی اینترنتی http://amoozesh.gau.ac.ir/detail.aspx?id=305 وارد شوید.