تاریخ : چهارشنبه 02 مرداد - فارسی | En
">
رقابت بیش از۳۰ هزار داوطلب گلستانی در آزمون سراسری امسال

۳۰ هزار و ۸۶۲ داوطلب از استان گلستان در آزمون سراسری سال ۱۳۹۸، دانشگاه‌ها با یکدیگر رقابت خواهند کرد.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان با اعلام مطلب فوق گفت: آزمون سراسری سال ۱۳۹۸ روزهای پنجشنبه و جمعه مورخ ۱۳ و ۱۴ تیرماه در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی برگزار می‌شود.

دکتر مهدی کاشانی نژاد افزود: آزمون عمومی و اختصاصی داوطلبان گروه­های آزمایشی علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی در صبح پنجشنبه ۱۳تیر، داوطلبان گروه آزمایشی هنر بعدازظهر پنجشنبه ۱۳ تیر، داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی صبح  جمعه ۱۴ تیر و داوطلبان گروه آزمایشی زبان‌های خارجی بعدازظهر جمعه ۱۴ تیر در ۳۸۱ شهرستان و بخش مختلف کشور برگزار خواهد شد.

وی یادآور شد: در استان گلستان تعداد ۳۰۸۶۲ داوطلب در پنج گروه آزمایشی ثبت نام نموده‌اند که از این تعداد ۱۸۲۲۳ داوطلب زن و ۱۲۶۳۹ داوطلب مرد هستند که در مجموع نسبت به سال گذشته ۱۱/۳۷ درصد افزایش داوطلب در استان داشته‌ایم. تعداد داوطلبان استان به تفکیک گروه‌های آزمایشی بصورت ۲۱۸۱ گروه ریاضی، ۱۵۵۷۹ گروه تجربی، ۷۵۷۳ گروه انسانی، ۳۹۶۴ گروه زبان و ۱۵۶۵ گروه هنر می‌باشد.

در شهر گرگان نیز تعداد ۹۰۲۹ داوطلب شامل ۵۶۶۵ داوطلب زن و ۳۳۶۴ داوطلب مرد در گروه‌های آزمایشی مختلف شرکت نموده‌اند که در گرگان بیشترین داوطلب شرکت کننده در گروه آزمایشی تجربی و کمترین داوطلب در گروه آزمایشی هنر می باشد.

دکتر کاشانی نژاد در خصوص کارتهای شرکت در آزمون داوطلبان و پرینت و دریافت آن توضیحاتی به شرح ذیل ارائه نمودند که لازم است داوطلبان عزیز با دقت مطالعه نمایند؛

کارت‌های‌ شرکت در‌ آزمون‌ کلیه‌ داوطلبان‌ گروه‌های‌ آزمایشی‌ علوم‌ ریاضی‌ و فنی‌، علوم‌ تجربی‌، علوم انسانی‌، هنر و زبانهای خارجی‌ به همراه برگ راهنمای شرکت در آزمون از روز یکشنبه مورخ  ۹ تیرماه لغایت روز چهارشنبه مورخ ۱۲ تیرماه برای مشاهده و پرینت بر روی پایگاه اطلاع ­رسانی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org قابل دسترس می باشد.

لذا کلیه‌ متقاضیان شرکت‌ در آزمون‌، برای پرینت کارت شرکت در آزمون باید در تاریخ تعیین شده به شرح فوق به پایگاه اطلاع‌ رسانی مذکور مراجعه نموده و با وارد نمودن شماره سریال کارت اعتباری ثبت نام (۱۲ رقمی) و شماره شناسنامه و یا شماره پرونده و کدپیگیری ثبت‌نام (۱۶ رقمی) و نام و نام‌خانوادگی، کد ملی و سریال شماره شناسنامه یک نسخه پرینت از برگ راهنما و کارت شرکت در آزمون تهیه نمایند. بدیهی است داوطلبانی که در ۲ یا ۳ گروه آزمایشی متقاضی شده‌اند باید علاوه بر پرینت کارت شرکت در آزمون گروه آزمایشی اصلی، برحسب مورد نسبت به پرینت کارت گروه آزمایشی دوم و یا گروه های آزمایشی دوم و سوم (گروه­های آزمایشی هنر و زبانهای خارجی) خود اقدام نمایند. داوطلبان برای پرینت کارت شرکت در آزمون باید منحصراً به روش فوق اقدام و براساس تاریخ و آدرس تعیین شده بر روی کارت شرکت در آزمون، به حوزه امتحانی مربوط مراجعه نمایند. بدیهی است برای شرکت در جلسه آزمون همراه داشتن پرینت کارت شرکت در آزمون و هم چنین اصل کارت ملی و یا اصل شناسنامه عکس­دار و ارائه آن الزامی است. لذا کلیه داوطلبان باید برای پرینت کارت شرکت در آزمون اقدام نمایند.

تذکر مهم: چنانچه داوطلبی به دلیل در اختیار نداشتن اطلاعات مربوط به شماره پرونده و یا کد پیگیری مورد نیاز، موفق به پرینت کارت شرکت در آزمون خود نمی‌شود، لازم است با مراجعه به پایگاه اطلاع‌ رسانی سازمان سنجش آموزش کشور و ورود به سیستم پاسخگویی و انتخاب نام آزمون و تعیین موضوع پیگیری نسبت به دریافت اطلاعات مربوط به شماره پرونده، و یا کد پیگیری ثبت‌نام اقدام نمایند و به هیچ وجه به باجه رفع نقص مراجعه ننمایند. لازم به ذکر است این امکان برای داوطلبانی فراهم می­باشد که در سیستم پاسخگویی دارای عضویت باشند. لذا ضرورت دارد داوطلبانی که اطلاعات فوق را مفقود نموده اند با عضویت در این سیستم نسبت به بازیابی این اطلاعات اقدام نمایند.

دکتر کاشانی‌نژاد با آرزوی موفقیت برای داوطلبان گرامی توصیه و تاکید کرد: از آوردن هرگونه وسایل اضافی مانند کیف، تلفن همراه، ساعت‌های هوشمند، ماشین حساب و ……در محل آزمون خودداری نمایند و با مراجعه به سایت سازمان سنجش و کسب اطلاعات بیشتر در ساعت مقرر در محل آزمون حضور یابند.