تاریخ : شنبه 02 شهریور - فارسی | En
">
دومین نشست جشنواره ملی کارآفرینی در علوم شیلاتی در دانشگاه

جلسه تبادل نظر و همفکری در رابطه با جشنواره کارآفرینی در شیلات با حضور رییس دانشکده شیلات، محیط زیست، مدیر کارآفرینی دانشگاه و دبیران علمی و اجرایی جشنواره و جمعی از اعضای اتاق بازرگانی استان گلستان، یازدهم تیرماه در سالن طبیعت برگزار شد.

رییس دانشکده شیلات و محیط زیست دانشگاه در این جلسه گفت: جشنواره کارآفرینی در شیلات با همکاری مرکز کارآفرینی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان و اتاق بازرگانی استان می‌تواند با نشان دادن نمونه های موفق و ایجاد انگیزه، کارافرین شدن را تشویق کند.

دکتر بهاره شعبانپور افزود: دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در حال تبدیل شدن به دانشگاه کارآفرین است و در این راستا باید برای دانشجویان خود شرایط اجرای عملی آموخته‌های نظری و تئوری را فراهم آورد تا دانشجویان بتوانند با ایجاد انگیزه و مهارت‌آموزی باعث ایجاد اشتغال، ثروت و درامد برای این قشر و جامعه گردد.

رییس جشنواره کارآفرینی در شیلات اظهار کرد: معرفی کسب و کارهای کوچک و اشتغالزا به دانشجویان و معرفی پتانسیل های موجود در شیلات از اهداف جشنواره است.

همچنین مدیر کارآفرینی دانشگاه در این جلسه گفت: برگزاری جشنواره‌های کارآفرینی با همکاری نهادهای اجرایی، صنفی و… می تواند در بحث کارآفرینی به عنوان تسهیل‌گر باشد.

دکتر شریف‌زاده بیان کرد: ایجاد اکوسیستم کارآفرینی با هماهنگی نهادهای مرتبط در استان گلستان، روند بهتری خواهد یافت.

در ادامه دبیر علمی این جشنواره گفت: سعی داریم در این جشنواره، به ایده‌پردازی، معرفی کارآفرینان برتر در حوزه شیلات، کارگاه تخصصی و … بپردازیم.

دکتر سعید گرگین اذعان کرد: دبیران جشنواره کارآفرینی در شیلات، که در سطح ملی برگزار می شود، علاقه مند هستند تا از کمک ها و همفکری سایر سازمان ها از جمله اتاق بازرگانی برای انجام مطلوب جشنواره کارآفرینی بهره ببرند.

وی تاکید کرد: در بخش ایده‌پردازی خواهان همفکری اعضای اتاق بازرگانی هستیم تا محورهای ایده‌پردازی جشنواره با توجه به نیاز و تجربیات آنها، معرفی شود.

در ادامه این نشست، دکتر حدیثه کشیری به عنوان دبیر اجرایی جشنواره افزود: جشنواره کارآفرینی در شیلات، آبان ماه امسال در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان برگزار خواهد شد و هدف اصلی از برپایی این جشنواره، ایجاد انگیزه در بین دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته‌های شیلات می باشد.