تاریخ : شنبه 02 شهریور - فارسی | En
">
پیام تبریک ریاست دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان به مناسبت روزخبرنگار

ریاست دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان طی پیامی، هفدهم مرداد روز خبرنگار را به خبرنگاران و اصحاب رسانه تبریک گفت.
دکتر علی نجفی‌نژاد در پیام خود آورده است: روز خبرنگار یادآور تلاش بی‌وقفه انسان‌های متعهدی است که دانستن را حق مردم می‌دانند و در امر خطیر اطلاع‌رسانی وعرصه آگاهی‌بخشی جامعه ،حضوری شایسته و بایسته دارند .
وی ضمن گرامیداشت هفدهم مرداد و نکوداشت یاد و نام خبرنگار شهید محمود صارمی و همه خبرنگارانی که با نثار جان خود شمع راه دیگران شدند خاطرنشان کرد: از همراهی‌های ارزنده‌ی همه تلاشگران اطلاع رسانی علی الخصوص خبرنگاران حوزه دانشگاهی که با همفکری و حضور خود درتبیین و گسترش اهداف متعالی آموزش عالی به عموم مردم نقش داشته و دارند سپاسگزاری نموده و بهترین‌ها را برای این چشمان بیدار و گوش‌های شنوای جامعه آرزومندم.