تاریخ : دوشنبه 22 مهر - فارسی | En
برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با انتخاب رشته دقیق با شناخت آینده شغلی رشته های دانشگاهی برای داوطلبان کنکور سراسری

کارگاه آموزشی آشنایی با انتخاب رشته دقیق با شناخت آینده شغلی رشته های دانشگاهی برای داوطلبان کنکور سراسری، به مدت چهار روز از شنبه ۱۹ مرداد ماه در سالن شهید مطهری دانشگاه در حال برگزاری است. این کارگاه که برای دومین سال متوالی در این دانشگاه برگزار می‌گردد با استقبال داوطلبان کنکور و خانواده‌ها مواجه شده است.

مدیر دفتر آموزش‌های آزاد و مجازی معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه در این برنامه توضیحاتی درخصوص آینده شغلی رشته های مختلف دانشگاهی و مواردی که می‌بایست توسط دانش آموزان و خانواده هایشان پس از قبولی در دانشگاه مدنظر قرار گیرد ارایه داد.

دکتر سید حسین حسینی‌فر بیان کرد: داوطلبان می توانند با انتخاب دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در رشته‌های مهندسی محیط زیست، مهندسی طبیعت، مهندسی صنایع مبلمان، علوم و مهندسی جنگل و شیلات، گیاهپزشکی، علوم دامی، علوم باغبانی، علوم و مهندسی صنایع غذایی، علوم و مهندسی خاک و … به تحصیل بپردازند.

وی خاطرنشان کرد: امکان ادامه تحصیل در رشته مورد علاقه تا مقطع دکتری، ارائه خوابگاه دولتی به کلیه دانشجویان، اعطای انواع وام‌های تحصیلی، ازدواج، مسکن و…، اینترنت رایگان، امکانات ورزشی، پوشش بیمه رایگان، فراهم کردن بستر کارآفرینی برای‌ دانشجویان و فارغ‌التحصیلان  و… از جمله ویژگی‌های تحصیل در این دانشگاه است.

در ادامه کارگاه نکاتی درخصوص دفترچه راهنمای انتخاب رشته، نحوه انتخاب رشته صحیح و اصولی برای داوطبین و خانواده‌های حاضر در کارگاه توسط مهندس مصطفی گرزین کارشناس معاونت آموزشی دانشگاه ارائه شد.

همچنین با توجه به اینکه ۸۵ درصد رشته‌های دانشگاهی در  قالب دفترچه‌ای تحت عنوان “پذیرش صرفا با سوابق تحصیلی” ارایه شده است، به تفصیل درخصوص آن توضیحاتی برای حضار در جلسه ارایه گردید.

شایان ذکر است: در انتهای جلسه به سوالات و ابهامات داوطلبان پاسخ داده شد.