تاریخ : دوشنبه 22 مهر - فارسی | En
اعطای تسهیلات به نفرات برتر کنکور برای ادامه تحصیل در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان به نفرات برتر کنکور که این دانشگاه را برای ادامه تحصیل خود انتخاب کنند، تسهیلات ویژه اعطا خواهد کرد.

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه در این راستا اعلام کرد که به نفرات برتر کنکور که این دانشگاه را برای ادامه تحصیل انتخاب کنند ماهیانه مبلغ یک میلیون و پانصد هزار ریال به عنوان کمک هزینه تحصیلی اعطا می‌نماید.

امکان ادامه تحصیل در رشته مورد علاقه تا مقطع دکتری، ارائه خوابگاه دولتی به کلیه دانشجویان، اعطای انواع وام‌های تحصیلی، ازدواج، مسکن و…، اینترنت رایگان، امکانات ورزشی، پوشش بیمه رایگان، فراهم کردن بهتر اشتغال برای دانشجویان و فارغ‌التحصیلان  و… از جمله ویژگی‌های دیگر تحصیل در این دانشگاه است.

همچنین در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان رشته‌های مهندسی محیط زیست، مهندسی طبیعت، مهندسی صنایع مبلمان، علوم و مهندسی جنگل و شیلات، گیاهپزشکی، علوم دامی، علوم باغبانی، علوم و مهندسی صنایع غذایی، علوم و مهندسی خاک و … به دانشجویان آموزش داده می‌شود.

گفتنی است: دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان به عنوان قدیمی‌ترین دانشگاه تخصصی کشاورزی و منابع طبیعی کشور است و از اساتید با تجربه و آزمایشگاه‌های مجهز جهت آموزش و پژوهش برخوردار است.