تاریخ : پنج شنبه 28 شهریور - فارسی | En
">
به همت بسیج دانشجویی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان؛ یک واحد مسکونی آسیب‌دیده از سیل در شهرستان آق‌قلا، بازسازی می‌شود

آیین کلنگ‌زنی یک واحد مسکونی آسیب‌‌دیده از سیل، به متراژ ۸۰ مترمربع به همت بسیج دانشجویی حضرت بقیه ا… الاعظم(عج) دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، نهم شهریورماه در شهرستان آق‌قلا برگزار شد.

رییس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در این آیین گفت: بازسازی این واحد مسکونی با اختصاص یک روز از حقوق کارکنان این دانشگاه و با همکاری بسیج دانشجویی و کمک یک فرد خیر در قالب طرح اردوهای جهادی انجام می‌شود.

دکتر علی نجفی‌نژاد خاطرنشان ساخت: وقوع حادثه سیل علاوه بر آنکه یک حادثه تلخ بود اما موجب ایجاد روحیه همبستگی و همکاری همه مردم برای کمک به مردم سیل‌زده و رسیدگی به مرمت مناطق سیل‌زده شد.

وی بیان کرد: خوشبختانه دانشجویان و به خصوص دانشجویان بسیجی در این خصوص، پیش‌قدم شدند و در کنار سایر دانشگاهیان برای کمک‌رسانی به مردم آق‌قلا وارد عمل شدند که من از این دانشجویان تشکر می‌کنم.

وی تصریح کرد: دانشجویانی که امروز در این حادثه در حوزه‌های مختلف نقش‌آفرینی می‌کنند به عنوان مدیران آینده کشور  با روحیه کمک‌رسانی به مردم و تجربه‌اندوزی آشنا می‌شوند و ان‌شاءا… در سطوح بالاتر با این روحیه از طریق قانون‌گذاری و… کمک بیشتری به مردم انجام دهند.

دکتر نجفی‌نژاد در ادامه به موضوع فرهنگ‌سازی در حفظ محیط زیست و منابع طبیعی و صرفه‌جویی در منابع، در بازسازی این واحد مسکونی تاکید کرد و گفت: در بازسازی به محیط زیست اطراف هم توجه داشته باشید و با جمع‌آوری آب باران به شیوه علمی، کاشت درختان مثمر و گُلکاری، یک الگوی ممتاز و ویژه را در بازسازی واحد‌های خسارت دیده از سیل ارایه گردانید.