تاریخ : پنج شنبه 28 شهریور - فارسی | En
">
آیین تکریم و معارفه معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه برگزار شد

آیین تکریم و معارفه معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، شانزدهم شهریور ماه در سالن رشد برگزار شد که طی آن از زحمات دکتر محمدهادی معیری تشکر و به جای ایشان دکتر حمیدرضا رضایی به عنوان سرپرست معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه منصوب شد.

رییس دانشگاه در این مراسم ضمن تسلیت ایام محرم گفت: نقش فعالیت‌های پژوهشی در دسترسی به جامعه دانش بنیان، بسیار مهم است.

دکتر نجفی‌نژاد افزود: مراکز تحقیقاتی و دانشگاهی به عنوان مراکز تولید علم، با انتشار یافته‌های پژوهشی خود، رفاه اجتماعی را ایجاد می‌کنند.

وی خاطرنشان ساخت: حوزه معاونت پژوهشی به لحاظ گستردگی خاص در دانشگاه‌ها، از مدیریت با ویژگی خاصی برخوردار است، انشاءا… با همکاری مدیران و کارشناسان دانشگاهی در این حوزه شاهد تحولات بیشتری باشیم.

وی اظهار کرد: طی سالیان اخیر، در حوزه کارآفرینی، فعالیت‌های خوبی در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان صورت گرفت که این موضوع با مقایسه با سایر دانشگاه‌ها مشخص می‌شود.

دکتر نجفی‌نژاد تاکید کرد: کاربردی کردن پایان‌نامه‌ها و طرح‌های پژوهشی، پیگیری اقتصاد دانش بنیان و فعالیت‌های ترویجی تولید دانش و اخلاق پژوهش از مواردی است که باید در این دانشگاه مورد دقت و توجه همکاران قرار گیرد.

در ادامه دکتر معیری، گزارش مختصری از اقدامات چهار ساله معاونت پژوهشی بیان کرد و گفت: ارتقای رتبه پژوهشی، تاسیس کلینیک مادر تخصصی، راه‌اندازی خانه طبیعت، تصویب سند کارآفرینی و… طی این مدت انجام شده است.

وی تصریح کرد: راه‌اندازی سامانه جامع پژوهشی، گزارش عملکرد مقایسه‌ای چهار ساله و… از جمله اقدامات نیمه‌کاره حوزه معاونت پژوهشی دانشگاه است که امیدوارم در آینده مورد توجه قرار گیرد.

وی در پایان از فعالیت همه همکاران حوزه معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه به جهت اقداماتشان تشکر کرد.

سپس دکتر حمیدرضا رضایی معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه ضمن تشکر از اعتماد دکتر نجفی‌نژاد گفت: در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان طی سالیان اخیر، شاهد تحولات خوبی در همه حوزه‌ها به خصوص حوزه پژوهش و فناوری بودیم.

وی افزود: فعالیت‌های پژوهشی دانشگاه باید در مسیر گره‌گشایی مشکلات جامعه باشد تا بتوانیم از مشکلات کشور رهایی پیدا بکنیم.

دکتر رضایی خاطرنشان ساخت: در حال حاضر، موضوع تامین موادغذایی به صورت مستقیم و غیرمستقیم، تولید علوفه، کمیت محصولات غذایی و… از جمله مواردی است که باید مورد تحقیق کاربردی پژوهشگران قرار بگیرد.