تاریخ : دوشنبه 22 مهر - فارسی | En
اطلاعیه پنجمین زیارت‌واره هنری عاشورا

پنجمین زیارت‌واره هنری عاشورا، مهر و آبان ۱۳۹۸ در دانشکده هنر و معماری صبا دانشگاه شهید باهنر کرمان برگزار می‌شود.

این برنامه در بخش عکاسی با موضوع مراسم محرم و عاشورا برگزار می‌شود که علاقمندان تا ۱۸ شهریورماه فرصت دارند آثار خود را از طریق سایت زیارت‌واره به نشانی www.ashoraart.com ارسال نمایند، داوری و اعلام اسامی راه‌یافتگان به مرحله نهایی تا ۲۴ مهرماه اعلام خواهد شد.

همچنین این برنامه، در بخش سفال و سرامیک نیز برگزار می‌شود که علاقمندان می‌توانند آثار خود را از طریق پست از ۱۸ شهریورماه لغایت ۱۸ مهرماه به دانشکده هنر و معماری صبا دانشگاه شهید باهنر کرمان ارسال نمایند، داوری و اعلام اسامی راه‌یافتگان به مرحله نهایی تا ۲ آبان ماه اعلام خواهد شد.

شرکت در این ۲ بخش برای عموم آزاد است و به نفرات برتر در بخش‌های عکاسی، سفال و سرامیک، به ترتیب ۳۰ میلیون ریال، ۲۰ میلیون ریال و ۱۰ میلیون ریال اعطاء می‌شود.

همچنین این زیارت‌واره در بخش مفهموی برگزار می‌شود که این بخش، ویژه دانشجویان دانشکده هنر و معماری صبا دانشگاه شهید باهنر کرمان است.

علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر به نشانی اینترنتی www.ashoraart.com مراجعه نمایند.