تاریخ : دوشنبه 22 مهر - فارسی | En

شانزدهمین نشست مشورتی معاونان و مدیران بین‌الملل دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و پژوهشی و پارک‌های علم و فناوری منتخب کشور به میزبانی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل برگزار شد.

دکتر سالار آملی، قائم مقام وزیر علوم، در امور بین‌الملل و رئیس مرکز همکاری‌های علمی بین‌المللی،  با بیان اینکه چرخه دانایی در جهان آغاز شده، اعلام کرد: کشورها در این چرخه به سه گروه پیشروان، رهروان و جاماندگان تقسیم‌بندی می‌شوند.

وی با اعلام این مطلب که فقط ۲ درصد علم جهان در جمهوری اسلامی ایران تولید می‌شود و ما جهت بهره‌برداری از ۹۸ درصد تولید علم جهان می‌بایست وارد شبکه مجازی دانشگاه‌های جهان اسلام شویم خاطرنشان کرد: در این زمینه دانشگاه‌های کشور، بایستی تمام تلاش خود را جهت توسعه و پیشرفت علمی و آموزشی انجام دهند تا در گروه جاماندگان چرخه دانایی قرار نگیریم.

قابل ذکر است: پنل راه‌اندازی اتاق همکاری‌های علمی در دانشگاه‌های معتبر غیرایرانی با حضور دکتر فرهاد خرمالی مدیر دفتر همکاری‌های بین‌الملل دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، دکتر شهیدی و دکتر ابراهیمی از دیگر بخش­های‌ این نشست بود.