تاریخ : دوشنبه 22 مهر - فارسی | En
انتشار کتاب پالایش زیستی در صنعت خمیر کاغذ و کاغذسازی در مرکز نشر دانشگاه

کتاب پالایش زیستی در صنعت خمیر کاغذ و کاغذسازی، توسط مرکز نشر دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، چاپ شد.

مدیر کتابخانه، مرکز نشر و دفتر مجلات دانشگاه با اعلام این خبر گفت: دکتر علی قاسمیان و دکتر ایمان اکبرپور این کتاب را در ۱۴۲ صفحه ترجمه کردند.

دکتر محمد هادی پهلوانی افزود: قیمت کتاب ۲۹ هزار تومان است، البته این کتاب برای اساتید با ۱۰ درصد تخفیف و برای دانشجویان با ۲۰درصد تخفیف ارائه می‌شود که علاقمندان می‌توانند جهت دریافت کتاب به مرکز نشر دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان واقع در پردیس مراجعه نمایند.

در این کتاب آمده است: قیمت فرآورده‌های جنگلی با توجه به افزایش رقابت جهانی رو به کاهش است. لذا برای دوام و بقای صنعت چوب و کاغذ، تولیدکنندگان باید علاوه بر تولید محصولات مختلف چوبی، خمیر کاغذ و کاغذ، میزان درآمد خود را با تولید انرژی زیستی و مواد زیستی افزایش دهند. سیستم پالایش زیستی کامل فرآورده‌های چوبی در صنعت فرآورده‌های جنگلی، یک فرصت استثنایی و منحصر به فرد را برای افزایش درآمد، بهبود سازگاری محیط زیست و آینده زیستی ما فراهم می‌سازد.

وی تاکید کرد: از ابتدای سالجاری تاکنون، چهارده کتاب توسط مرکز نشر دانشگاه، چاپ و منتشر شده است.