تاریخ : سه شنبه 19 آذر - فارسی | En
همزمان با هفته پژوهش و فناوری صورت می‌گیرد؛ برگزاری رویداد الگوها و راهکارهای نوین در همکاری دانشگاه با جامعه و صنعت

مدیرکل دفتر ارتباط با صنعت وزارت علوم از برگزاری رویداد الگوها و راهکارهای نوین در همکاری دانشگاه با جامعه و صنعت، همزمان با برگزاری هفته پژوهش و فناوری سال ۱۳۹۸ خبر داد و افزود: ۲۷ آذرماه ۱۳۹۸ این رویداد در محل برگزاری نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری کشور واقع در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار می‌شود.

دکتر محمد سعید سیف با اعلام این خبر گفت: در راستای تقویت ارتباط دانشگاه‌ها با بخش‌های مختلف جامعه و صنعت و در راستای بهره‌گیری از ظرفیت فرهیختگان جامعه در ارائه ایده‌ها و راهکارهای نو در برقراری ارتباط مؤثر میان دانشگاه و جامعه، دفتر ارتباط با صنعت وزارت علوم، قصد دارد تا هم‌زمان با برگزاری هفته پژوهش و فناوری سال ۹۸ نسبت به برگزاری رویداد یکروزه ایده و الگوهای نو با موضوع “ارتباط دانشگاه با جامعه و صنعت” اقدام کند.

به گفته وی، این رویداد با هدف شناسایی و تقدیر از طرح‌ها و الگوهای نوین در توسعه و تسهیل ارتباط دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی با جامعه و صنعت برگزار می‌شود. الگوهای نوین در این رویداد می‌تواند در بهبود همکاری‌های بین مراکز علمی و اجرایی مؤثر واقع‌شده و مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

مدیرکل دفتر ارتباط با صنعت وزارت علوم، با بیان اینکه مهلت ارسال ایده‌ها تا ۳۰ آبان ۱۳۹۸ است، تصریح کرد: اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها و موسسات پژوهشی، مدیران و کارشناسان ارتباط با صنعت دانشگاه‌ها، مدیران و کارشناسان صنایع و سازمان‌ها، دانشجویان و دانش‌آموختگان دانشگاهی می‌توانند طرح‌های خود را به نشانی اینترنتی industry@ msrt.ir ارسال نمایند، همچنین از طرح‌های برتر تقدیر به عمل می‌آید.

وی افزود: علاقه‌مندان به شرکت در این رویداد، می‌توانند فرم مربوطه را از طریق لینک https://www.msrt.ir/file/download/news/1571043538-.docx  دریافت کنند.