تاریخ : سه شنبه 19 آذر - فارسی | En
معاون دانشجویی دانشگاه: هدف ما ایجاد شرایط آرام و مناسب برای فعالیت های آموزشی و پژوهشی دانشجویان است

در کنار رسیدگی به مسایل آموزشی و پژوهشی در دانشگاه ها، لزوم توجه به امور صنفی و رفاهی دانشجویان نیز از اهمیت بالایی برخوردار است که این امر می­تواند در تسهیل شرایط ادامه تحصیل و فراهم نمودن بستر مناسب جهت فعالیت­های مختلف آموزشی و پژوهشی دانشگاهیان نقش عمده­ای را ایفا کند.

در این میان، این وظیفه مهم برعهده حوزه معاونت دانشجویی است که امور مربوط به دانشجویان از قبیل تغذیه، اسکان در خوابگاههای دانشجویی، مسائل صنفی و رفاهی و … را در کنار موارد مختلف دیگر پیگیری و اجرا می کند.

از این رو به سراغ معاون دانشجویی دانشگاه رفتیم تا از وی در خصوص اقداماتی که طی ماههای گذشته در خوابگاهها، سالن غذاخوری و … انجام شده بپرسیم و اطلاعات بیشتری کسب کنیم:

دکتر هزارجریبی در این خصوص گفت: حوزه معاونت دانشجویی دانشگاه در ایام تابستان فعالیت های بازسازی و بهسازی اماکن خوابگاهی و سلف سرویس را به منظور ارتقاء فضای فیزیکی استاندارد و به­روزرسانی تجهیزات موجود با هدف کسب رضایت دانشجویان و فراهم کردن محیطی آرام و در شأن دانشجویان در اولویت اقدام قرار داد تا با شروع سال تحصیلی جدید، دغدغه های کمتری برای دانشجویان فرهیخته دانشگاه وجود داشته باشد.

وی افزود: شروع تعمیرات تابستانه با اولویت بازسازی، بهسازی و استانداردسازی اماکن و خرید تجهیزات دارای اولویت دانشجویان آغاز شد. امسال نیز همانند سال های گذشته بعد از تخلیه خوابگاهها و اتمام طبخ غذا در سلف سرویس، تعمیرات تابستانه شروع شد که با توجه به زمانبندی صورت گرفته و اعتبارات موجود، اقدامات موردنیاز در حوزه عمرانی ، تاسیساتی و خرید تجهیزات صورت گرفت.

دکتر هزارجریبی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در سالن غذاخوری جهان­ نما دانشگاه گفت: در این ساختمان که در سال ۱۳۸۷ ساخته شده است، روزانه در حدود دو هزار پرس غذا در وعده های (صبحانه ، ناهار و شام) طبخ و توزیع می شد که به دلیل قدمت ۱۱ ساله، این بنا و تجهیزات موجود آن، امسال مورد بازسازی و بهسازی کامل قرار گرفت.

وی در خصوص بهسازی فضای داخلی آشپزخانه گفت: بهسازی فضای داخلی آشپزخانه شامل : بهسازی کامل سیستم اگزوزفن مرکزی، لوله کشی آب و فاضلاب، ایزوگام سقف، بهسازی کامل سقف های کاذب، کاشی­کاری دیواره ها و سرامیک کف فضای داخلی آشپزخانه و سرویس­ های بهداشتی، بهسازی سیستم روشنایی، راه اندازی دو باب سرویس بهداشتی فرنگی، بهسازی کامل سردخانه زیرصفر و بالای صفر و بهسازی نمای بیرونی ساختمانی سلف و رنگ آمیزی راهروها بود که انجام گرفت.

وی همچنین افزود: اضافه نمودن فضای ابنیه ایی نیز شامل: نانوایی، فضای کباب پزی، فضای شستشوی سبزیجات و … به فضای موجود افزوده شد.

دکتر هزارجریبی در خصوص تجهیزات خریداری شده نیز توضیحاتی داد و افزود: خرید کانتر توزیع غذا، گرمگن غذا، بن ماری و وسایل و تجهیزات مورد نیاز و همچنین برای زیباسازی نمای ورودی از جمله اقدامات مهم در سلف سرویس دانشگاه بوده است.

معاون دانشجویی دانشگاه به اهمیت مسأله خوابگاه های دانشجویی اشاره کرد و ضمن تأکید بر ایجاد فضایی آرام و دلنشین برای دانشجویان ساکن خوابگاه ها گفت: رنگ آمیزی کامل بلوک ۳ خوابگاه برادران، بهسازی سیستم فاضلاب (اگو شهری)، محوطه سازی خوابگاه همراه با کاشت درختچه و گلهای فصلی، تعمیر و بهسازی کامل سیستم های سرمایشی و گرمایشی و بهسازی سرویس های بهداشتی، آشپرخانه و اتاق خوابگاهها از جمله اقداماتی بود که در خوابگاه برادران انجام شد.

وی اقدامات دانشگاه در خصوص بهسازی خوابگاه های خواهران را نیز چنین برشمرد و افزود: تعویض و بهسازی سیستم های سرمایشی و گرمایشی و بهسازی سرویس های بهداشتی، آشپزخانه و اتاق های خوابگاه، محوطه سازی و نصب برخی امکانات تفریحی و رفاهی در محوطه خوابگاه از جمله کارهایی بود که در طی تابستان انجام گرفت.

ایشان خرید تجهیزات خوابگاه ها را در تابستانی که گذشت شامل یخچال، اجاق گاز،  میز، صندلی، موکت، روفرشی، پرده،  روتشکی، تشک، لامپ شارژی، سطل زباله، منبع انبساط و… عنوان و خاطر نشان کرد: انجام تمامی این امور با هدف ایجاد شرایط مناسب تر و مساعدت حضور دانشجویان عزیز ساکن خوابگاه ها صورت گرفته است.

دکتر هزارجریبی همچنین طی این مصاحبه گفت: بلوک دوخوابگاه خواهران با قدمت ۳۵ ساله به منظور ارتقاء سطح در طرح رتبه بندی فضای کالبدی صندوق رفاه دانشجویان بصورت کامل تخریب و با مشارکت دانشگاه و صندوق رفاه دانشجویان در حال بازسازی کامل می باشد که در حال حاضر فرآیند سفت کاری، عایق کاری و سیمان کاری فضای داخلی، مقاوم سازی اسکلت ها، انجام سیستم لوله کشی داخلی و فاضلاب، ایزوگام سقف و دیواره ها و شروع فرآیند نازک کاری فضای داخلی خوابگاه، کف سازی فضای داخلی و سرامیک کاری و نمای بیرونی خوابگاه انجام شده است و ان شاء ا.. با تکمیل آن فضای مناسب تری در اختیار دانشجویان قرار می­گیرد.

معاون دانشجویی دانشگاه در پایان این گفتگو با تشکر از نگاه ویژه ریاست محترم دانشگاه به امر بهسازی سالن غذاخوری و خوابگاههای دانشجویی و پیگیری های مستمر ایشان خاطر نشان کرد: جا دارد از دکتر کامکار، معاون محترم اداره مالی و توسعه منابع، دفتر فنی دانشگاه، مدیریت امور اداری و همه همکاران خودم در حوزه معاونت دانشجویی و کارکنان سلف سرویس و امور خوابگاهها صمیمانه تشکر و قدردانی کنم.