تاریخ : سه شنبه 19 آذر - فارسی | En
همایش بزرگداشت روز جهانی خاک در استان گلستان برگزار می گردد

مراسم بزرگداشت روز جهانی خاک برای پنجمین سال پیاپی چهارشنبه سیزدهم آذر ماه، در سالن خلیج فارس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان برگزار می شود.

رئیس انجمن علوم خاک شعبه گلستان با اعلام این خبر گفت: این مراسم به صورت استانی و با همکاری انجمن علوم خاک شعبه گلستان، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، سازمان جهاد کشاورزی و اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان برگزار می گردد.

دکتر خرمالی افزود: شعار امسال روز جهانی خاک جلوگیری از فرسایش خاک برای حفظ آینده است که امیدواریم با همکاری همه جانبه سازمانهای مرتبط با مسائل خاک و ترویج فرهنگ حفظ خاک در جامعه بتوان گام مهمی در نگهداشت این سرمایه ارزشمند تجدید ناپذیر برداشت و از سوی دیگر از بروز مخاطرات طبیعی از جمله سیل و رسوب و زمین لغزش جلوگیری نمود.

وی خاطر نشان کرد: از جمله برنامه های این مراسم  می توان به سخنرانی پروفسور مرموت رییس سابق انجمن خاک اروپا و استاد دانشگاه ساسکاچوان کانادا، تجلیل از خادمان خاک و امضاء تفاهم نامه تاسیس پژوهشکده لس در دانشگاه اشاره کرد.